Начало


Керамоти апартмънтс

Керамоти апартмънтс - лиценз ЕОТКерамоти апартмънтс са комфортни еднофамилни къщи в спокойния гръцки курорт Керамоти, разположен на полуостров срещу остров Тасос, Гърция. Те са разположени на три нива и побиращи 4 + 2 + 3 човека, в Керамоти, Гърция на 150м от най-красивият плаж на Балканите, луксозно обзаведени, с кухня и трапезария и българска телевизия от Булсатком. Спокойният гръцки курорт Керамоти е разположен  на живописен полуостров в Гърция, точно срещу остров Тасос. 

Плажът на Керамоти

Красивата и необятна плажна ивица на Керамоти е от фин пясък. Тя обгражда курорта и е широка на места почти 100 метра. Има три урбанизирани плажа с шезлонги и чадъри, като за вход не се заплаща.

Почивка в Керамоти

Керамоти е идеалното място за семейна почивка в голяма компания, семейна почивка за двама или почивка с деца на море. Или просто да рестартирате батериите на вашето здраве.

 

Еднофамилните къщи Керамоти апартмънтс

Еднофамилните къщи „Керамоти апартмънтс“ се намират само на 150м от най-близкия урбанизиран плаж и са разположени на три нива: висок първи етаж - две спални (едната с 32" телевизор с "Булсатком" и баня/тоалетна, висок партер (поне 1,80 над нивото на улицата) - всекидневна с кухненски ъгъл, трапезария и 32" телевизор с "Булсатком", втора баня/тоалетна и просторен приземен етаж с разтегателен диван и 2 единични легла. Еднофамилните къщи побират общо 4+2+3 човека и се предлагат на наистина много атрактивни цени.

 

ЗА ДРУГИ АПАРТАМЕНТИ В КЕРАМОТИ
КЛИКНЕТЕ ТУК!