Начало / За нас


Eднофамилни къщи в Керамоти

Информация за градчето Керамоти

Малкото гръцко селище Керамоти е разположено на живописен полуостров, точно срещу остров Тасос. Красивата и необятна плажна ивица от фин пясък, която обгражда градчето, е дълга няколко километра и широка 70-100 м. Има три урбанизирани плажа с шезлонги и чадъри, като за вход не се заплаща.

Keramoti е идеалното място за семейна почивка с деца на море. Без преувеличение може да се каже, че тук е може би най-хубавият плаж на Балканите! Като добавим и на практика по-ниските цени от тези на нашето Черноморие (няма входни такси за плажа, няма солени цени за паркиране, няма бариери, релаксиращата атмосфера, сигурността и спокойствието на живописното гръцко градче (без чалга и гюрултия), става ясно, че Керамоти е наистина мечтано място за почивка в Гърция. За повече информация за Keramoti и околностите му, кликнете тук.

.

Още за КерамотиКерамоти апартмънтс

Керамоти апартмънтс“ са тип "еднофамилни къщи", категория 3 ключа и се намират само на 150м от най-близкия урбанизиран плаж "Амос бийч". Те имат GPS координати: Latitude (географска ширина) - 40.85536, Longitude (географска дължина) - 24.71123 и са разположени на три нива: висок първи етаж - с две спални помещения (едното - с 32" телевизор с "Булсатком") и баня/тоалетна, висок партер (поне 1,80 над нивото на улицата) - с всекидневна с кухненски ъгъл, трапезария и втори 32" телевизор с "Булсатком", втора баня/тоалетна и просторен полуприземен етаж с разтегателен диван и 2 единични легла. Keramoti Apartments побират общо 4+2+3 човека и се предлагат на наистина много атрактивни цени.

Сградата с еднофамилните къщи има "Г"-образна форма, като общо шестте къщи образуват малък вътрешен двор, в който има детска площадка, барбекю и градинка с екзотични растения. Комплексът от еднофамилни къщи в Керамоти е особено подходящ за големи компании, които наемат 5 - 6 къщи едновременно. По този начин те разполагат изцяло с вътрешния двор, като всяко от семействата си има своя самостоятелна еднофамилна къща. 

Местоположение на Керамоти

GPS-координатите на мезонетите „Керамоти апартмънтс“ в Keramoti, Гърция са: Latitude (географска ширина) - 40.85536, Longitude (географска дължина) - 24.71123